About me.

Robbe Van Leemput
Stuur me een berichtje via social media of E-mail

Wie ben ik?

Hey, ik ben Robbe, 19 jaar en student Bachelor Verpleegkunde aan de Odisee Hogeschool. Naast mijn passie om mensen te helpen en verzorgen, hou ik me in mijn vrije tijd bezig met onder andere fotografie, maar ook grafisch ontwerpen zoals webdesign, logo design, huisstijlen ontwerpen … 📸 🖥

Op dit kleine stukje internet vind je al mijn creaties terug, dus neem zeker eens een kijkje! ☺️

Ben je benieuwd waarom ik Verpleegkunde ben gaan studeren? Check het hier!

Voor de rest zou ik mezelf omschrijven als een echte lachebek. Ik lach zo goed als altijd (maar als het moet kan ik ook wel serieus zijn hoor) en ben ik graag in het gezelschap van mijn vrienden. Waar ik van hou? Mmmh, mijn vrienden uiteraard, sushi eten, leuk gezelschap, een wijntje drinken, Netflixen en nog zoveel meer 😁.

My Quote: “A day without laughter is a day wasted”

Mijn Hobby’s

Webdesign

Windsurfen

Babysitten

Afspreken met vrienden

Logo design

Fotografie

Netflixen

Wijntje drinken 😜

Follow me

Rechten

Op al het fotomateriaal en teksten die op deze site staan, berust copyright. Ze zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om beeldmateriaal of teksten over te nemen, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Robbe Van Leemput.

Mocht u een foto of tekst over willen nemen kunt u contact opnemen.

© 2020 Robbe Van Leemput. All rights reserved

Categorieën:Geen categorie