Robbe The Nurse.

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door ziekenhuizen, dokters, verpleegkundigen… . Heeft het misschien iets te maken met dat ik twee maanden te vroeg ben geboren en dus ook mijn eerste twee levensmaanden in het ziekenhuis (in een couveuse) heb doorgebracht? Of komt het doordat er een paar dokters in de familie zitten? Ik heb geen idee.

Wat ik wel zeker weet is dat ik heel graag met mensen bezig ben en dat ik iets wil kunnen betekenen in iemand anders zijn of haar leven. Daarnaast ben ik iemand die heel sociaal en gedreven is en ook graag in team werkt. Zo een hele dag achter een bureau zitten en naar een schermpje staren is niets voor mij. Ik hou van het “echte” sociale contact zoals met zorgvragers en collega’s waarin je dag in, dag uit mee samen werkt.

Om mijn droom te kunnen realiseren ben ik in september 2019, begonnen met de opleiding ‘Bachelor Verpleegkunde’ aan de Odisee Hogeschool te Sint-Niklaas. Al vanaf dag 1 was ik ervan overtuigd dat dit dé richting was voor mij. Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze.

Sinds het academiejaar 2020-2021 ben ik naast tweedejaarsstudent ook Opleidingsvertegenwoordiger van de opleiding ‘Bachelor Verpleegkunde’ aan Odisee. Kort gezegd, ik verdedig de belangen van alle studenten Bachelor Verpleegkunde die aan Campus Sint-Niklaas studeren.

Categorieën:Geen categorie